Ostosraha

Ostosraha kulutusluotto on halpa ja helppo laina ilman vakuuksia. Ostosraha.fi myöntää sekä pienempiä että suurempia lainoja. Haarukka yhtiöltä haettavissa lainoissa on 400 eurosta aina 10 000 euroon saakka. Lainahakemuksesi käsitellään jopa alle 15 minuutissa ja saat lainan omalle tilillesi heti, kun hyväksytty päätös on annettu.

Hae lainaa täältä!

Tässä Ostosraha kulutusluoton tärkeimmät speksit:

 • Saat kulutusluottoa 400 – 3 000 euroa.
 • Lainaa myönnetään 21 – 75 -vuotiaille.
 • Takaisinmaksuaikaa on 12:sta kuukaudesta aina 36:een kuukauteen.
 • Korko on kiinteä, se pysyy siis samana läpi laina-ajan.
 • Maksat lainaa takaisin joka kuukausi, tasaerissä.
 • Voit lähettää hakemuksen mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, mutta ne käsitellään joka päivä kello 8:00 – 22:00 välisenä aikana.
 • Voit jo olemassaolevana asiakkaana hakea myös korotusta omaan lainaasi.

Ostosraha.fi – lainaa harkittuihin hankintoihin!

Ostosrahan taustalta löytyy yhtiö nimeltä OPR-Finance Oy. Se on perustettu jo vuonna 2005 ja on johtavia suomalaisia rahoitusyhtiöitä. Löydät sen Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteristä. Sen pääasiallisina tuotteina ovat erisuuruiset kulutusluotot, joita se tarjoaa sekä kuluttajille muuttuvissa elämäntilanteissa että pk-yrityksille käyttöpääomaksi. Jos yrityksesi tarvitsee lainaa, katso aiheesta lisää tarkemmin tästä.

Kun teet lainahakemuksen Ostosraha.fi -palveluun, ei se itsessään vielä sido sinua mihinkään. Sinun ei siis ole pakko hyväksyä lainatarjousta, eikä tästä koidu sinulle kuluja.

Katso alta Ostosraha.fi:n TV-mainos:

Ostosraha.fi Sohvan osto

Kuka Ostosraha -lainaa voi hakea?

Voit hakea kulutusluottoa Ostosraha.fi:stä, kun täytät seuraavat ehdot:

 • olet iältäsi vähintään 20-vuotias ja enintään 75-vuotias
 • sinun tulee olla Suomen kansalainen
 • omistat henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen
 • asut virallisesti Suomessa
 • luottotietosi ovat moitteettomassa kunnossa
 • sinulla on henkilökohtainen matkapuhelinnumero.

Muista, että aina lainaa hakiessasi sinun tulee hakea sitä vain omilla tiedoillasi. Älä myöskään luovuta omia tietojasi muille.

Miksi juuri Ostosraha?

Ostosraha kulutusluotto on loistava valinta tilanteessa, jossa tarvitset lainaa nopeasti. Ostosraha.fi tekee ajantasaisia tilisiirtoja joka päivä aina kello 8:00 – 22:00 välisenä aikana. Saat lainan viiveettömästi tilillesi, jos olet seuraavien pankkien asiakas:

 • Aktia
 • Danske Bank
 • Handelsbanken
 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Säästöpankki.

Muiden pankkien kohdalla tilisiirrot ilmestyvät tilillesi pääsääntöisesti samana päivänä, ainakin jos tilisiirto on ennätetty tehdä ennen kello 14:00. Pankista riippumatta laina on käytettävissäsi viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Sinun on mahdollista saada Ostosrahan kulutusluottoon maksuvapaita kuukausia yhdestä kolmee (1-3) kappaletta. Jos olet hoitanut lainan takaisinmaksun aina ajallaan, voit myös saada korotusta lainallesi. Voit lyhentää lainaasi ina myös etukäteen.

Lainan maksaminen etuajassa on kannattavaa, sillä koron osuus tulee sen kautta olemaan pienempi kuin alkuperäisesti. Tämä johtuu siitä, että Ostosraha veloittaa korkoa ainoastaan siltä ajalta, jona laina on ollut käytössäsi.

Hae Ostosrahaa tästä!

Ostosraha –  maksuvapaat kuukaudet

Voit ottaa lyhennysvapaan kuukauden käyttöösi seuraavasta vielä laskuttamatta olevasta kuukaudesta lähtien. Maksuvapaan aikana sinun ei tarvitse lyhentää lainaasi, mutta sinulta peritään kuitenkin korko aivan normaalisti. Korko laskutetaan maksuvapaan jälkeen tulevassa laskussa.

Jos lasku on jo erääntynyt tai se on ehditty laskuttaa, et voi enää saada maksuvapaata. Ole siis ajoissa liikenteessä, jos haluat käyttää maksuvapaita kuukausiasi.

Ostosrahan korottaminen

Ostosraha kulutusluoton korottaminen onnistuu silloin, kun olet

 • hoitanut lainan takaisinmaksun ajallaan
 • maksanut 6 erää lyhennyksiä tai 30% koko lainan pääomasta.

Korotushakemus on mahdollista täyttää Ostosraha.fi:ssä. Kun korotus myönnetään, maksetaan nykyinen lainasi kokonaisuudessaan pois. Tilillesi saat nykyisen ja uuden lainasi erotuksen.

OPR Online

Kun asioit Ostosraha.fi:ssä, kirjaudut OPR-Onlineen. Se on 24 tuntia vuorokaudessa avoinna oleva palvelu, missä voit hallinnoida ja tarkastella omia asiakastietojasi.

Kirjautumista varten matkapuhelimeesi lähetetään joka kerralla oma sisäänkirjautumisen turvakoodi. Sen avulla Ostosraha varmistaa, että olet ilmoittanut matkapuhelinnumerosi oikein ja että se on todellisuudessa nimenomaan sinun käytössäsi. Turvakoodin syötät palvelussa sille varattuun kenttään.

OPR Onlineen tulee luoda oma PIN koodi. Sen saat päättää itse. Voit luoda nelinumeroisen PIN koodisi OPR Palvelun kohdassa “Omat Tiedot”. Tämä käytäntö pätee kaikkien muiden pankkien kohdalla, paitsi Nordean. Jos olet Nordean verkkopankkiasiakas, et valitettavasti voi luoda Ostosraha.fi -palveluun omaa PIN koodia. Sen sijaan sinun tulee joka kirjautumiskerralla käyttää mobiilivarmennetta tai verkkopankkitunnuksiasi.

Esimerkkilaskelma Ostosraha -lainasta

Ostosrahalla saat saat parhaimmillaan jopa 3 vuotta. Sinun kannattaa valita takaisinmaksuaikasi joustavaksi, jotta voit yllättävässäkin tilanteessa lyhentää sitä pois normaalisti. Voit toki aina myös maksaa koko summan kerralla pois, eikä siitä koidu sinulle mitään lisäkuluja.

Esimerkki

Asiakas lainaa Ostosrahalta 2 000 euroa. Takaisinmaksuajaksi on sovittu 36 kuukautta. Lainan kuukausieräksi muodostuu 80,23 euroa. Ostosraha kulutusluoton nimelliskorko on 19,90%.

Takaisin maksettava summa on lopulta 2 888,11 euroa.

Ostosraha kulutusluotto: hakeminen

Voit hakea Ostosraha.fi:stä kulutusluottoa ainoastaan silloin, kun sinulla on joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne käytössäsi.

Hakemuksen tekeminen on nopeaa ja se myös käsitellään ripeästi. Palvelun aukioloaikoina, eli kello 8:00 – 22:00 välisenä aikana kaikki saapuneet hakemukset käsitellään jopa alle 15 minuutissa. Kun hakemus on käsitelty, saat siitä tiedon ja lainapäätöksen puhelimeesi tekstiviestinä.

Huom! Voit hakea Ostosraha kulutusluottoa myös silloin, kun liittymäsi on prepaid tai salainen.

Tee Ostosraha-lainahakemus!

Ostosraha kulutusluotto hyväksytty! Mitä sitten tapahtuu?

Kun kulutusluottohakemuksesi on hyväksytty ja olet saanut lainapäätöksestä tiedon, saat hakemasi lainan tilillesi nopeasti. Viimeistään rahat ovat käytettävissäsi yhden arkipäivän kuluessa.

Ostosraha asiakaspalvelu

Lainahakemuksia käsitellään kello 8:00 – 22:00 välillä. Voit olla yhteydessä Ostosrahan asiakaspalveluun puhelimitse ja sähköpostilla. Myös live chat palvelee sivun oikeassa alalaidassa.

 • puhelinnumero: 020 741 2030
 • sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi.
Hae Ostosrahaa!Ajankohtaista

11.10.19

Veronpalautusten maksu uudistunut

Eikö Verohallinto muistanut sinua elo-syyskuussa? Ei ihme, sillä veronpalautusten maksu on muuttunut melkoisesti. Veronpalautusten maksatuksen ....
Lue lisää...
05.07.19 Tyttö miettii

Suomalaisten velkaantuminen nousussa

Suomalaisten velat liikkuvat nykyään jo aivan uudenlaisissa ennätyksissä. Kuluttajien velkaantuneisuusaste on ollut suhteellisen tasaisessa nousussa ....
Lue lisää...
24.05.19 Korkokatto 2019, muutos tulee voimaan syyskuussa

Korkokatto 2019 – mitä uusi lakimuutos tarkoittaa?

Oikeusministeriö tiedotti 9.4.2018, että hallitus tulee esittämään pikavippien korkoihin rajuja tiukennuksia. Tämä tieto otettiin ....
Lue lisää...
10.05.19 Miten lumipallotekniikka kannattaa hyödyntää velkojen maksussa?

Lumipallotekniikka

Viime aikoina mediassa on ollut toistuvasti pinnalla termi velkalumipallotekniikka. Se on yksi velan lyhennyksen tekniikoista, joka kasvattaa suosiotaan. ....
Lue lisää...
29.03.19 Lainan takaisinmaksukyky voi muuttua laina-ajan varrella.

Lainan takaisinmaksukykyyn vaikuttavia asioita

Lainan takaisinmaksukyky voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen. Yksi mikä ei kuitenkaan vaihdu tai muutu mihinkään, on velvollisuus maksaa ....
Lue lisää...
27.02.19 Kulutusluottojen vertailu auttaa säästämään rahaa

Kulutusluottojen vertailu kannattaa

Melkeinpä kaikki meistä tarvitsevat lainaa jossakin elämänsä vaiheessa. Kulutusluotto on oiva ratkaisu tilanteessa, jossa tarvitaan pikaista ja ....
Lue lisää...
22.02.19 lainan lyhentäminen neuvotellaan kussakin sopimuksessa omalla tavalla.

Lainan lyhentäminen – lyhyt oppitunti

Lainan lyhennys tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Erilaiset lyhennystavat ovat tasaerä, kiinteä tasaerä, tasalyhennys ja kertalyhenteinen. Mitä ....
Lue lisää...
30.01.19 Yhdistä lainat isommalla lainalla.

Pienlainojen yhdistäminen

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä? Et ehkä enää itsekään pysy täysin kartalla ....
Lue lisää...
07.02.19 voit käyttää tililuottoa kuin luottokorttia.

Tililuottomuotoinen kulutusluotto

Tilimuotoinen kulutusluotto tarkoittaa käytännössä jatkuvaa luottoa. Siinä sinulle on myönnetty luottotili, josta voit nostaa haluamasi mukaisesti ....
Lue lisää...
30.01.19 Lainan korko voi olla erilainen, selvitä mikä on sinulle paras.

Miten lainan korko määräytyy?

Lainaan liittyy aivan olennaisena osana korko. Korkoon taas liittyy useita erilaisia termejä, jotka on hyvä olla hallussa. Termejä ovat esimerkiksi ....
Lue lisää...