Bigbank

Bigbank kulutusluotto on edullinen ja luotettava laina ilman vakuuksia. Bigbankilta saat aina tarpeisiisi sopivan lainan, olivatpa ne sitten pieniä tai suurempia. Isoimpiin projekteihin Bigbank myöntää jopa 50 000 euron lainoja!

Hae lainaa tästä!

Huomionarvoista tämän rahoituslaitoksen kohdalla on markkinoiden yksi edullisimmista koroista! Maksuaikaa voit saada jopa 10 vuotta. Näin kuukausierät on täysin mahdollista sovittaa juuri sinun elämääsi sopiviksi.

Tässä Bigbank kulutusluoton tärkeimmät speksit:

 • saatavilla 1 000 – 50 000 euron kulutusluotto
 • autolaina
 • remonttilaina
 • matkalaina
 • lainojen yhdistämiset
 • talletukset.

Bigbank – jokaisella on hyvä olla kakkospankki!

Bigbank on perustettu jo vuonna 1992 Virossa. Tänä päivänä se toimii erikoispankkina paitsi Virossa ja Suomessa, myös Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Saksassa, Espanjassa, Itävallassa ja Hollannissa. Suomessa Bigbank aloitti toimintansa vuonna 2009. Nykyään tämä monipuolisia tuotteita tarjoava rahoituslaitois myöntää muun muassa

 • kulutusluottoa
 • autolainaa
 • remonttilainaa
 • matkalainaa.

Lainahakemuksen tekeminen tai tarjouksen hyväksyminen ei vielä sido sinua mihinkään. Lainahakemus kannattaa kuitenkin tehdä, sillä lainapäätöksen saatuasi tiedät rahoituksen olevan kunnossa, kun sellaista tarvitset. Näin pääset hyvillä mielin jatkamaan suunnitelmiesi kanssa.

Katso alta Bigbankin mainos:

Kuka Bigbank -lainaa voi hakea?

Bigbankista voit hakea lainaa, kun täytät seuraavat ehdot:

 • olet iältäsi vähintään 22-vuotias
 • olet hoitanut raha-asiasi moitteetta, eikä sinulta löydy maksuhäiriöitä
 • nettotulosi (palkka tai eläke) ovat vähintään 1 200 euroa kuukaudessa
 • jos haet lainaa yhdessä puolisosi kanssa, voit saada lainaa enemmän ja korkokin on useimmiten edullisempi kuin silloin, jos hakisit Bigbank lainaa yksin.

Miksi juuri Bigbank?

Bigbank tarjoaa yhden markkinoiden edullisimmista koroista. Alhaisimmillaan korko on vain 4,68%! Lisäksi sen mahdollistama pitkä maksuaika auttaa pienentämään kuukausittaista lyhennyssummaa. Bigbankin kautta voit saada monipuolisesti lainoja eri tarkoituksiin:

 • tarjolla pienempi, 1 000 – 3 000 euron kulutusluotto
 • haettavissa myös suurempi, 3 000 – 50 000 euron kulutusluotto
 • auton hankintaan
 • remontin tekemiseen
 • matkustamiseen
 • lainojen yhdistämiseen
 • talletuksiin.

Bigbankin kautta sinun on mahdollista yhdistää lainoja. Tämä helpottaa tilanteessa, jossa pienempiä lainoja on alkanut kerääntyä useita. Hakemalla Bigbankista yhtä suurempaa lainaa, voit maksaa muut pienemmät pois kerralla ja elämäsi helpottuu huomattavasti. Lisää lainojen yhdistämisestä voit lukea täältä.

Varsinaisesta lainojen yhdistämispalvelusta ei ole tällaisessa tilanteessa kuitenkaan kysymys, vaan Bigbank tarjoaa nimenomaan ratkaisua pienempien lainojen maksamisesta kerralla.

Yksin hakevana voit saada BigBankilta lainaa jopa 20 000 euroa. Jos haet lainaa haetaan yhdessä puolison kanssa, voi lainasumma olla jopa 50 000 euroa. Yhdessä hakevien kohdalla Bigbank voi myös tarjota hieman matalampaa korkoa.

Hae BigBank lainaa

Bigbank verkkopankki – tulossa lisäominaisuuksia!

Bigbank verkkopankki on itsepalvelusivu, jossa voit viimeistellä lainahakemuksesi. Tänne sinut ohjataan automaattisesti lainahakemuksesi viimeistelyvaiheessa. Bigbank verkkopankki on paikka, jossa voit esimerkiksi allekirjoittaa sopimukset sähköisesti.

Tällä hetkellä verkkopankin palveluihin kuuluu myös lainahakemuksen etenemisen seuraaminen. Jatkossa verkkopankkiin ollaan lisäämässä uusia ominaisuuksia, joista mekin kerromme sitten välittömästi!

Esimerkkilaskelmat Bigbank -lainasta

Bigbankilla maksuaikaa saat parhaimmillaan jopa 10 vuotta. Lainan voi  kuitenkin aina maksaa pois myös nopeammalla tahdilla, eikä tästä koidu sinulle mitään ylimääräisiä kuluja. 1 000 – 3 000 euron lainoissa ei ole lainkaan avaus- tai sopimusmaksuja. Myöskään kuukausimaksuja ei veloiteta, maksat siis ainoastaan korkoa ja lainattua summaa takaisin.

Esimerkki 1.

Asiakas lainaa Bigbankilta 2 500 euroa. Takaisinmaksuajaksi on sovittu 60 kuukautta. Korko lainalle on 19,95%. Sopimusmaksua BigBank ei veloita, ei myöskään tilinhoitomaksua.

Kuukausieräksi muodostuu 66,17 euroa. Todellinen vuosikorko on 21,90%. Kokonaiskustannuksineen takaisin maksettavaa kertyy 3 970,20 euroa.

Esimerkki 2.

Asiakas lainaa Bigbankilta 9 000 euroa. Takaisinmaksuajaksi on sovittu 60 kuukautta. Bigbank ei veloita sopimusmaksua. Tilinhoitomaksu on 12,50 euroa kuukaudessa. Todellinen vuosikorko on 12,40%.

Kuukausieräksi muodostuu 198,89 euroa. Kokonaiskustannuksia Bigbankin 9 000 euroa lainalle tulee siis 11 933,40 euroa. Todellinen vuosikorko esimerkkilainassa voi aina olla enintään 25,30%.

Bigbank -lainan hakeminen

Aivan ensimmäisenä sinun tulee tietenkin täyttää lainahakemus. Voit itse nopeuttaa hakemuksen käsittelyä lähettämälle jo hakemuksen täytön yhteydessä palkkalaskelmasi tai eläkepäätöksesi. Lähetit näistä kumman tahansa, tulee niistä selvitä tulot viimeiseltä kolmelta (3) kuukaudelta.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat vastauksen heti. Kun saat alustavan lainatarjouksen, tarkista vielä, että kaikki tiedot ovat oikein. Jos tässä vaiheessa sinulta pyydetään vielä liitteitä, lähetä ne. Jälkikäteen lähetettävät liitteet lähetetään osoitteeseen liitteet@bigbank.fi.

Bigbank kulutusluotto hyväksytty! Mitä sitten tapahtuu?

Kun Bigbank kulutusluotto hakemuksesi on lähetetty ja liitteet käsitelty, saat Bigbankilta lopullisen lainatarjouksen. Tämän pääset allekirjoittamaan Bigbankin verkkopankissa (lisätietoa alempana). Sähköinen allekirjoittaminen tapahtuu käyttämällä omia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Myönnetty lainasumma maksetaan sinä arkipäivänä, jona allekirjoitettu lainasopimus ja sen liitteet ovat saapuneet ja Bigbank sopimuksen hyväksynyt. Lainasumma näkyy tililläsi 1 – 2 pankkipäivän kuluessa.

Bigbank ja säästäminen

Bigbankilla voit myös säästää. Lainojen lisäksi yhtiö tarjoaakin turvaa säästöillesi. Bigbankin määräaikaistalletuksissa on Suomen markkinoiden toiseksi parhaat korot! Asiaa voit tarkastella lähemmin Kauppalehden tekemästä määräaikaistalletusten vertailusta.

Talletusten korot ovat Bigbankin kohdalla siis yhdet markkinoiden parhaista. Tämä toteutuu vähintään 12 kuukauden mittaisten talletusten kohdalla. Bigbankilla talletusten tuotto on kiinteä – se ei siis ole riippuvainen rahoitusmarkkinoista ja niiden heilahteluista. Toisin sanoen, sinun ei missään vaiheessa tarvitse seurata korkojen tai osakkeiden hintoja. Yksinkertaista!

Bigbank asiakaspalvelu

Bigbankin asiakaspalvelu on paikalla joka arkipäivä kello 9:00 – 16.30 välisenä aikana. Toistaiseksi Bigbankilla ei ole tarjolla live chatia, vaan asiakaspalvelu tavoitetaan perinteisemmin soittamalla. Asiakastukeen voit toki olla yhteydessä myös sähköpostitse. Jos Bigbank kulutusluotto aiheuttaa kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluun – sieltä saat etsimäsi vastaukset!

 • Puhelinnumero Bigbankin asiakaspalveluun on 09 4259 9691.
 • Bigbankin asiakaspalvelun sähköpostiosoite on info@bigbank.fi.

Hae BigBank kulutusluottoa tästä!

Ajankohtaista

02.05.20 Kuva, jossa viitataan remonttiin korona-aikana

Nyt on enemmän aikaa remontille

Korona on ollut sivustollammekin käsitellyssä jo useampaan otteeseen. Pandemian vaikutukset ulottuvat käytännössä kaikkiin elämämme ....
Lue lisää...
29.04.20 Korkokaton muutos kuvattuna prosentteina

Korkokaton muutos astuu voimaan

Hallitus on esittänyt eduskunnalle kuluttajansuojalain 7 luvun väliaikaista muuttamista. Esityksen pääasiallinen sisältö koskee kulutusluottoja ja ....
Lue lisää...
28.04.20 Maskilla suojautunut mies kuvaamassa koronan vaikutuksia yrittäjille

Korona yrittäjien näkökulmasta

Koronan negatiiviset vaikutukset yrittäjiin Suomessa ovat olleet jo lyhyessä ajassa todella rajuja. Toisaalta juuri nyt on tilaa myös uusille ....
Lue lisää...
10.04.20 euribor korko piirrettynä

Euriborit rajussa nousussa

Onko sinulla asuntolainaa? Huolettaako nykyinen maailmantilanne ja jäljellä oleva velka asunnosta? Tilanne on monin tavoin epävarma sekä asunnon ....
Lue lisää...
09.04.20 Helpot säästövinkit tekstiin liittyvässä kuvassa on kolikoita

Säästövinkkejä kevääseen

Koronavirus ja sen aiheuttama poikkeustilanne on vaikuttanut myös meidän suomalaisten arkeen merkittävällä tavalla. Monen kohdalla taloushuolet ovat ....
Lue lisää...
07.04.20 Kymmenen prosentin korkokatto kuvana esitettynä

Kymmenen prosentin korkokatto

Viime viikolla kuului hallituksen tasolta suoraan sanottuna kummia. Se esitti, että koronaepidemian ajaksi kulutusluotoille tulee asettaa kymmenen ....
Lue lisää...
30.03.20 puskurirahasto suunnittelua laskelmien avulla

Puskurirahasto

Olet varmasti kuullut termin “puskurirahasto”. Siitä tuntuvat puhuvan kaikki: lehdet, sijoittajat, erilaiset rahoitukseen liittyvät blogit ja ....
Lue lisää...
23.03.20 rahapino, joka kuvastaa koronan vaikutukset lainan saamiseen

Koronan vaikutukset lainan saamiseen

Koronavirus on tällä hetkellä kaikkien mielessä, eikä ihme. Sen vaikutukset ovat jo nyt poikkeuksellisen ankaria niin yksittäisen ihmisen kuin ....
Lue lisää...
02.03.20 rahan säästäminen lapselle kultapossuun

Rahan säästäminen lapselle

Tässä artikkelissa tarkastellaan pesämunan kokoamista lapsen tulevaisuuden varalla. Perinteisen pankkitilille säästämisen lisäksi moni sijoittaa ....
Lue lisää...
28.02.20 Uudet osakesäästötilit ja käyrä

Uusi osakesäästötili pähkinänkuoressa

13.3.2019 tehdyllä eduskunnan päätöksellä uudet osakesäästötilit tulevat kuluttajien saataville (Pörssisäätiö 2019) 1.1.2020 lähtien, ....
Lue lisää...
11.10.19

Veronpalautusten maksu uudistunut

Eikö Verohallinto muistanut sinua elo-syyskuussa? Ei ihme, sillä veronpalautusten maksu on muuttunut melkoisesti. Veronpalautusten maksatuksen ....
Lue lisää...
05.07.19 Tyttö miettii

Suomalaisten velkaantuminen nousussa

Suomalaisten velat liikkuvat nykyään jo aivan uudenlaisissa ennätyksissä. Kuluttajien velkaantuneisuusaste on ollut suhteellisen tasaisessa nousussa ....
Lue lisää...
24.05.19 Korkokatto 2019, muutos tulee voimaan syyskuussa

Korkokatto 2019 – mitä uusi lakimuutos tarkoittaa?

Oikeusministeriö tiedotti 9.4.2018, että hallitus tulee esittämään pikavippien korkoihin rajuja tiukennuksia. Tämä tieto otettiin ....
Lue lisää...
10.05.19 Lumipallo kuvastamassa aihetta lumipallotekniikka

Lumipallotekniikka

Viime aikoina mediassa on ollut toistuvasti pinnalla termi velkalumipallotekniikka. Se on yksi velan lyhennyksen tekniikoista, joka kasvattaa suosiotaan. ....
Lue lisää...
29.03.19 Lainan takaisinmaksukyky voi muuttua laina-ajan varrella.

Lainan takaisinmaksukykyyn vaikuttavia asioita

Lainan takaisinmaksukyky voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen. Yksi mikä ei kuitenkaan vaihdu tai muutu mihinkään, on velvollisuus maksaa ....
Lue lisää...
27.02.19 Kulutusluottojen vertailu auttaa säästämään rahaa

Kulutusluottojen vertailu kannattaa

Melkeinpä kaikki meistä tarvitsevat lainaa jossakin elämänsä vaiheessa. Kulutusluotto on oiva ratkaisu tilanteessa, jossa tarvitaan pikaista ja ....
Lue lisää...
22.02.19 lainan lyhentäminen neuvotellaan kussakin sopimuksessa omalla tavalla.

Lainan lyhentäminen – lyhyt oppitunti

Lainan lyhennys tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Erilaiset lyhennystavat ovat tasaerä, kiinteä tasaerä, tasalyhennys ja kertalyhenteinen. Mitä ....
Lue lisää...
30.01.19 Yhdistä lainat isommalla lainalla.

Pienlainojen yhdistäminen

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä? Et ehkä enää itsekään pysy täysin kartalla ....
Lue lisää...
07.02.19 voit käyttää tililuottoa kuin luottokorttia.

Tililuottomuotoinen kulutusluotto

Tilimuotoinen kulutusluotto tarkoittaa käytännössä jatkuvaa luottoa. Siinä sinulle on myönnetty luottotili, josta voit nostaa haluamasi mukaisesti ....
Lue lisää...
30.01.19 Lainan korko voi olla erilainen, selvitä mikä on sinulle paras.

Miten lainan korko määräytyy?

Lainaan liittyy aivan olennaisena osana korko. Korkoon taas liittyy useita erilaisia termejä, jotka on hyvä olla hallussa. Termejä ovat esimerkiksi ....
Lue lisää...