Bondora

Bondora kulutusluotto on käytössä todella joustava, ja siksi kannaltasi erinomainen vaihtoehto. Yhtiöllä ei ole tiukkoja ehtoja lainojensa suhteen eikä lainanhakuprosessi vie aikaa. Tämä rahoituslaitos käyttää markkinoiden viimeisintä teknologiaa, minkä ansiosta se voi tarjota hetkessä sopivaa lainaa juuri sinun tarpeisiisi. Lainaa saat 500 eurosta aina 10 000 euroon saakka. Korot ovat Bondoralla edullisia ja jokaiselle asiakkaalle luodaan henkilökohtaisia lainatarjouksia.

Hae lainaa tästä!

Bondoran ainutlaatuinen järjestelmä laskee henkilökohtaisiin tietoihisi ja luottohistoriaasi perustuen parhaan mahdollisen korkoprosentin. Bondoralla voit luottaa siihen, että piilokuluja ei ole eikä tule!

 • Nopea, helppo ja edullinen tapa ottaa lainaa.
 • Vakuudettomat lainat saatavilla 500 eurosta aina 10 000 euroon saakka.
 • Ei sisällä piilokuluja, ainoastaan kiinteähintainen kuukausittainen tilinhoitomaksu.
 • Lainakorot ovat alkaen 10,34%.
 • Lainahakemuksen täyttämisessä kuluu vain muutama minuutti.
 • Voit kirjautua palveluun Google- tai Facebook-tililtäsi.

Bondora -laina 500 eurosta kymppitonniin!

Bondoralla pienin lainasumma on 500 euroa. Tämä on plussa, sillä monet muut rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa vata 1 000 eurosta asti. Korkeimmillaan Bondora-lainaa voit saada jopa 10 000 euroa. Laina-aika vaihtelee kolmesta kuukaudesta aina viiteen vuoteen saakka.

Lainahakemuksen tekeminen on erittäin helppoa ja saat tiedon sen hyväksymisestä tai hylkäämisestä vain muutamien minuuttien kuluessa. Sinun ei siis tarvitse tuhlata aikaasi jännittämiseen – tiedät päätöksen lähes heti.

Kuka Bondora -lainaa voi hakea?

Ennen lainahakemuksen tekemistä hakijan, eli sinun, tulee täyttää yhteensä viisi ehtoa:

 • olet vähintään 21 vuotta
 • sinulla on kotimainen pankkitili
 • sinulla on viralliset, säännölliset tulot
 • olet hoitanut raha-asiasi hyvin, eikä sinulta löydy maksuhäiriöitä
 • ei historiaa uhkapeliriippuvuudesta.

Palkkasi tulee olla sellainen, että sillä voidaan kattaa kaikki Bondora-lainaan liittyvät kuukausittaiset kulut. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan luottomerkintähäiriöitä eikä vararikkoa. Lisäksi asiakkaalla ei saa ilmetä aiempaa velan takaisinmaksun laiminlyöntiä, eikä käynnissä saa olla ulosottotoimenpiteitä.

Kun nämä ehdot täyttyvät, voit hyvin hakea lainaa.

Miksi juuri Bondora kulutusluotto?

Bondora kulutusluotto ei koskaan sisällä piilokuluja! Yhtiön toiminta on toisin sanoen ilahduttava läpinäkyvää ja selkeää. Lisäksi se tekee aina yksilöllisen lainatarjouksen ja näin varmistaa, että asiakas saa lainaa vain todellisen maksukykynsä mukaisesti.

Kun lainahakemus on täytetty ja lähetetty, Bondora lähettää alustavan lainatarjouksensa vain minuutin kuluessa. Saamasi lainatarjous on tarkasti räätälöity juuri oman maksukykysi ja tilanteesi mukaan, ja se pitää sisällään kohtuulliset korot. Voit valita juuri sopivan suuruisen lainan ja kuukausimaksun.

Saatuasi lainatarjouksen, Bondora antaa 72 tuntia aikaa tehdä lopullisen päätöksen. Jos et toimi tuon 72 tunnin aikana, lainahakemus peruutetaan automaattisesti. Sinulle ei siis koidu tässä kohtaa minkäänlaisia velvollisuuksia Bondoran ja sen lainojen suhteen.

Esimerkkilaskelmat Bondora -lainasta

Bondoralla lainoihin ei liity piileviä kuluja. Jokainen Bondora kulutusluotto on yksilöllinen ja perustuu asiakkaan maksuhistoriaan sekä voimassa olevaan maksukykyyn. Alla näet kuitenkin suuntaa antavan laskelman 3 505 euron lainalle.

Muista, että sinun tulee aina lukea jokaisen luottoa antavan yhtiön ehdot ja säännöt tarkasti – niin siis myös Bondoran. Jos jokin asia jää askarruttamaan, kannattaa olla aina suoraan yhteydessä Bondoran asiantuntijoihin. Luottoluotto.fi ei voi vaikuttaa Bondoran ja sinun välisiin laina-asioihin.

Esimerkki 1.

Asiakas lainaa Bondoralta 3 505 euroa. Maksuaikaa sovitaan yhteensä viisi vuotta, eli 60 kuukautta.  Korkoprosentti on kiinteä 9,32%. Korkoa kertyy laina-aikana 893,22 euroa. Lisäksi muita kuluja kertyy vuosittaisesta hallintomaksusta, joka tässä tapauksessa on yhteensä 700,80 euroa. Kun lainasi on maksettu takaisin, Bondora veloittaa vielä 205 euron suuruisen sopimusmaksun.

Kuukausieräksi tälle lainalle muodostuu 84,98 euroa kuukaudessa. Kokonaiskuluja 3 505 euron lainalle kertyy yhteensä 1 799,02 euroa. Näin Bondora kulutusluotto on kokonaisuudessaan yhteensä 5 304,02 euroa.

Esimerkki 2.

Asiakas lainaa Bondoralta 2 550 euroa. Maksuaikaa on sovittu 5 vuotta, eli 60 kuukautta. Muita kuluja kertyy tilinhallintomaksusta, jotka ovat tässä esimerkkilaskelmassa yhteensä 510 euroa. Korkoprosentti on kiinteä 10,34% ja korkoja kertyy yhteensä 726,45 euroa. Myös tästä lainasta veloitetaan sopimuksen päättyessä, eli kun olet maksanut lainan takaisin, sopimusmaksu. Se on 150 euroa.

Kuukausieräksi tälle lainalle muodostuu 63,11 euroa kuukaudessa. Kokonaissummaksi tälle lainalle kertyy 3 936,45 euroa, joista kuluja on siis 1 386,45 euroa.

Miten haen Bondora-lainaa?

Bondoralta lainan hakeminen on todella helppoa. Lainahakemuksen täyttämiseen sinulta kuluu vain muutamia minuutteja. Bondora antaa sinulle alustavan lainatarjouksen hetkessä!

 1. Rekisteröidy asiakkaaksi täyttämällä hakemus ja lähettämällä se.
 2. Valitse Bondoran tarjouksesta itsellesi sopivin vaihtoehto.
 3. Sopimuksen allekirjoittaaksesi sinun tulee todentaa henkilöllisyytesi.

Siirry tekemään hakemusta!

Bondora asiakaspalvelu

Bondora on halunnut pitää maksupalvelunsa mahdollisimman edullisena kuluttajien kannalta. Tästä syystä sen asiakaspalveluun ei voida ottaa yhteyttä puhelimitse eikä tarjolla ainakaan toistaiseksi ole myöskään live chatia.

Jos sinulla on kysyttävää Bondoralta, voit lähettää asiakaspalveluun sähköpostia. Tämä tehdään osoitteeseen asiakaspalvelu@bondora.com.

Sähköpostiviesteihin vastataan mahdollisimman nopeasti. Tavallisesti tämä tarkoittaa, että saat vastauksen yhden työpäivän kuluessa.

Hae Bondora kulutusluottoa!Ajankohtaista

11.10.19

Veronpalautusten maksu uudistunut

Eikö Verohallinto muistanut sinua elo-syyskuussa? Ei ihme, sillä veronpalautusten maksu on muuttunut melkoisesti. Veronpalautusten maksatuksen ....
Lue lisää...
05.07.19 Tyttö miettii

Suomalaisten velkaantuminen nousussa

Suomalaisten velat liikkuvat nykyään jo aivan uudenlaisissa ennätyksissä. Kuluttajien velkaantuneisuusaste on ollut suhteellisen tasaisessa nousussa ....
Lue lisää...
24.05.19 Korkokatto 2019, muutos tulee voimaan syyskuussa

Korkokatto 2019 – mitä uusi lakimuutos tarkoittaa?

Oikeusministeriö tiedotti 9.4.2018, että hallitus tulee esittämään pikavippien korkoihin rajuja tiukennuksia. Tämä tieto otettiin ....
Lue lisää...
10.05.19 Miten lumipallotekniikka kannattaa hyödyntää velkojen maksussa?

Lumipallotekniikka

Viime aikoina mediassa on ollut toistuvasti pinnalla termi velkalumipallotekniikka. Se on yksi velan lyhennyksen tekniikoista, joka kasvattaa suosiotaan. ....
Lue lisää...
29.03.19 Lainan takaisinmaksukyky voi muuttua laina-ajan varrella.

Lainan takaisinmaksukykyyn vaikuttavia asioita

Lainan takaisinmaksukyky voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen. Yksi mikä ei kuitenkaan vaihdu tai muutu mihinkään, on velvollisuus maksaa ....
Lue lisää...
27.02.19 Kulutusluottojen vertailu auttaa säästämään rahaa

Kulutusluottojen vertailu kannattaa

Melkeinpä kaikki meistä tarvitsevat lainaa jossakin elämänsä vaiheessa. Kulutusluotto on oiva ratkaisu tilanteessa, jossa tarvitaan pikaista ja ....
Lue lisää...
22.02.19 lainan lyhentäminen neuvotellaan kussakin sopimuksessa omalla tavalla.

Lainan lyhentäminen – lyhyt oppitunti

Lainan lyhennys tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Erilaiset lyhennystavat ovat tasaerä, kiinteä tasaerä, tasalyhennys ja kertalyhenteinen. Mitä ....
Lue lisää...
30.01.19 Yhdistä lainat isommalla lainalla.

Pienlainojen yhdistäminen

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä? Et ehkä enää itsekään pysy täysin kartalla ....
Lue lisää...
07.02.19 voit käyttää tililuottoa kuin luottokorttia.

Tililuottomuotoinen kulutusluotto

Tilimuotoinen kulutusluotto tarkoittaa käytännössä jatkuvaa luottoa. Siinä sinulle on myönnetty luottotili, josta voit nostaa haluamasi mukaisesti ....
Lue lisää...
30.01.19 Lainan korko voi olla erilainen, selvitä mikä on sinulle paras.

Miten lainan korko määräytyy?

Lainaan liittyy aivan olennaisena osana korko. Korkoon taas liittyy useita erilaisia termejä, jotka on hyvä olla hallussa. Termejä ovat esimerkiksi ....
Lue lisää...