Credit24

Credit24 kulutusluotto on nimeltään Joustolimiitti. Se on lainaa ilman vakuuksia ja saat sitä 100 eurosta aina 4 000 euroon saakka. Asiakastyytyväisyys tällä yhtiöllä on jopa 94,60 prosenttia, eikä ihme! Luoton avaaminen on Credit24:llä aina täysin ilmaista. Credit24 luotto ei siis sisällä avausmaksuja, eikä muitakaan piilokuluja tai vuosimaksuja.

Hae lainaa heti!

Credit24 toimii luottokortin tapaan. Sinun ei siis tarvitse ennalta päättää, miten paljon haluat kerralla ottaa käyttöön saamaasi lainaa, vaan voit nostaa sitä tilillesi erissä. Tästä ei koidu sinulle ylimääräisiä kuluja. Joustavaa maksuaikaa on tarjolla jopa 36 kuukautta.

 • Uudet asiakkaat saavat 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
 • Markkinoiden suurin kuluton ensinosto aina 2 000 euroon saakka.
 • Ei sisällä nostopalkkioita koskaan.
 • Ei sisällä myöskään piilokuluja, palvelu on täysin läpinäkyvää.
 • Credit24 lainan hakeminen on helppoa.
 • Credit24 lainapäätös välittömästi, saatu laina maksetaan tilille heti!

Credit24 – parempi kuin pankki!

Credit24 kulutusluotto on turvallinen ja helppo ottaa käyttöön. Saat sen kautta apua arkesi erilaisiin rahoitustarpeisiin. Credit24 antaa lainapäätöksen nopeasti ja toimii läpinäkyvästi. Se on huomattavasti joustavampi kuin perinteiset pikavipit, sillä sen toiminta muistuttaa luottokorttia.

Jatkuvaa luottoa sinun on mahdollista saada 100 eurosta aina 4 000 euroon asti. Tyypillisesti maksuajat ovat kolmesta kuukaudesta aina 36:een kuukauteen. Kuluja luotolle kertyy ainoastaan siitä osasta, jonka todellisuudessa nostat.

Todellinen vuosikorko esimerkiksi 1 500 euron käytössä olevalle lainalle on 29,97%.

credit24 kulutusluottoa voit hakea pienelle tai suurelle summalle
Syitä valita Credit24 (Credit24 2019)

Miten Credit24 kulutusluotto toimii?

Credit24 hakemus on helppo tehdä verkossa. Hae maksiminostorajaa ja avaa luotto täysin ilman kuluja! Koko summaa ei ole pakko nostaa kerralla, vaan voit siirtää luotolta rahaa omalle pankkitilillesi sitä mukaa, kun tarvetta ilmenee. Credit24 korko maksetaan vain siitä luotosta, jonka olet nostanut.

Hae lainaa nyt!

Credit 24 toimii aina luotettavasti. Sinulla on täysi hallinta omasta luotostasi: tiedät ja päätät itse, millaista summaa olet nostamassa. Lisäksi olet koko ajan tietoinen maksuista, joita luottoosi liittyy. Maltilliset korot ovat käytännössä ainoa maksu, jota sinulle tämän yhtiön kautta otetusta luotosta missään vaiheessa kertyy.

Kun sinulle on myönnetty Credit24 kulutusluotto (eli Joustolimiitti), kirjaudu palveluun. Sieltä voit nostaa haluamasi summan omalle pankkitilillesi. Kello 8:00 – 22:00 välisenä aikana raha siirtyy tilillesi noin 15 minuutin kuluessa.

Kuka Credit24 -lainaa voi hakea?

Voit hakea lainaa tältä yhtiöltä, kun täytät seuraavat kriteerit:

 • olet vähintään 19-vuotias
 • olet hoitanut raha-asiasi hyvin
 • sinulla on suomalainen henkilötunnus
 • vakituinen osoitteesi on Suomessa.

Jos kriteerit täyttyvät, hae Joustolimiittiä täältä!

Miksi juuri Credit24?

Joustava maksuaika sekä pienet kulut tekevät yhtiön kulutusluotoista houkuttelevia ja järkeviä.

Credit24:n taustalta löytyy rahoitusyhtiö nimeltä IPF FInland Oy. Se on keskittynyt toiminnassaan yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen. Yhtiö on osa International Personal Finance Plc -nimistä konsernia, joka on listattuna Lontoon pörssiin. Konserni on kansainvälinen, vakavarainen ja jatkuvasti kasvussa oleva yritys.

Suomen markkinoilla Credit24 kulutusluotto (ja verkkokaupparahoituksessa toimiva tuotemerkki Sving) on palvellut jo yli 700 000 asiakasta. Positiivisia Credit24 kokemuksia on siis ehtinyt kertyä jo suurelle joukolle kuluttajia.

 • asiakastyytyväisyys huipputasoa
 • palvelun käyttö helppoa
 • luotolle ei kerry piilokuluja
 • luotto on käytössä näppärä, sillä voit nostaa sitä haluamasi summan.

Voit itse päättää maksatko koko luoton takaisin kerralla, vai lyhennätkö sitä kuukausittain. Yhteensä maksuaikaa on tarjolla 36 kuukautta. Lainan takaisinmaksussa joustetaan sen mukaan, mikä elämäntilanteesi on.

Credit24 lisäpalvelut

Credit24 Turva kannattaa ottaa käyttöön. Sen avulla voit jäädyttää luoton maksuohjelman jopa kuudeksi kuukaudeksi. Tällä ajalla sinulle ei kerry ylimääräisiä kuluja tai korkoja. Jotta jäädytyksen luotolle voi saada, tulee sinun ensin olla maksanut vähintään kolme kuukautta lyhennyksiä.

credit24 turvaa voit hakea lainallesi.
Turva-asiakkuus kannattaa (Credit24 2019)

Turvalla saat lisäksi yhden lyhennysvapaan kuukauden täysin ilmaiseksi. Lyhennysvapaan saat kerran vuodessa.

Voit myös valita itsellesi parhaiten soveltuvan eräpäivän. Sen voit tehdä jo luottoa hakiessasi tai myöhemmässä vaiheessa Credit24 sivuilla. Jokainen eräpäivän muutos maksaa 5 euroa. Se lisätään kuukausierääsi. Saat myös asetettua itsellesi eräpäivän muistutuspalvelun.

Sinun on mahdollista ostaa itsellesi maksuvapaata. Sen hinta on 20 euroa. Lisäksi korko ja tilinhoitomaksu, jotka maksuvapaalla kuukaudella kertyvät lisätään seuraavaan kuukausierääsi.

Voit ostaa maksuvapaan kuukauden aina kun edellinen lasku on maksettu ajallaan, eikä sinulle ole kertynyt maksuviiveitä. Maksuvapaan kuukauden kohdalla kannattaa muistaa, että rahannostot eivät sen aikana ole sallittuja.

Credit24 mobiili

Jos haluat käyttää Credit24 palvelua mobiililaitteillasi, voit ladata sovelluksen. Sen löydät sekä AppStoresta että GooglePlaysta.

Sovellus on näppärä. Sen avulla voit

 • tehdä nostoja
 • tarkistella laskutustietojasi
 • tarkastaa saldoasi
 • ottaa käyttöösi lisäpalveluita.

Sovellusta ei toki ole pakko ottaa käyttöön, mutta se helpottaa kulutusluottosi hallintaa. Sovellus on ilmainen. Pääset kirjautumaan palveluun käyttämällä joko Nordean pankkitunnistetta tai asiakasnumerollasi ja salasanallasi.

Credit24 asiakaspalvelu

Credit24:n asiakastuki palvelee ilmaisessa puhelinnumerossa joka arkipäivä kello 9:00 – 17:00 välisenä aikana. Luottopalvelu sen sijaan on avoinna kello 8:00 – 22:00. Tuona aikana tehdyt luottohakemukset käsitellään heti ja saat lainapäätöksen välittömästi.

 • puhelimitse 0800 144 344
 • sähköpostitse asiakaspalvelu@credit.24.fi.

Huomioithan, että palautelomakkeiden kautta et voi jättää soittopyyntöjä!

Credit24 perintä aloitetaan tapauksissa, joissa asiakas ei suorita velkaansa. Se aloitetaan joko kolmannen osapuolen tai itse luotonantajan toimesta. Jos sinusta tuntuu, ettet kykene maksamaan lainaasi sovitusti, ole viipymättä yhteydessä asiakaspalveluun. Siellä tilanteeseen voidaan lähteä etsimään ratkaisuja.

Credit24 yhteystiedot perinteistä väylää pitkin ovat:

IPF Digital Finland Oy
Runeberginkatu 5
00100 Helsinki


Hae Credit24 lainaa!Ajankohtaista

11.10.19

Veronpalautusten maksu uudistunut

Eikö Verohallinto muistanut sinua elo-syyskuussa? Ei ihme, sillä veronpalautusten maksu on muuttunut melkoisesti. Veronpalautusten maksatuksen ....
Lue lisää...
05.07.19 Tyttö miettii

Suomalaisten velkaantuminen nousussa

Suomalaisten velat liikkuvat nykyään jo aivan uudenlaisissa ennätyksissä. Kuluttajien velkaantuneisuusaste on ollut suhteellisen tasaisessa nousussa ....
Lue lisää...
24.05.19 Korkokatto 2019, muutos tulee voimaan syyskuussa

Korkokatto 2019 – mitä uusi lakimuutos tarkoittaa?

Oikeusministeriö tiedotti 9.4.2018, että hallitus tulee esittämään pikavippien korkoihin rajuja tiukennuksia. Tämä tieto otettiin ....
Lue lisää...
10.05.19 Miten lumipallotekniikka kannattaa hyödyntää velkojen maksussa?

Lumipallotekniikka

Viime aikoina mediassa on ollut toistuvasti pinnalla termi velkalumipallotekniikka. Se on yksi velan lyhennyksen tekniikoista, joka kasvattaa suosiotaan. ....
Lue lisää...
29.03.19 Lainan takaisinmaksukyky voi muuttua laina-ajan varrella.

Lainan takaisinmaksukykyyn vaikuttavia asioita

Lainan takaisinmaksukyky voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen. Yksi mikä ei kuitenkaan vaihdu tai muutu mihinkään, on velvollisuus maksaa ....
Lue lisää...
27.02.19 Kulutusluottojen vertailu auttaa säästämään rahaa

Kulutusluottojen vertailu kannattaa

Melkeinpä kaikki meistä tarvitsevat lainaa jossakin elämänsä vaiheessa. Kulutusluotto on oiva ratkaisu tilanteessa, jossa tarvitaan pikaista ja ....
Lue lisää...
22.02.19 lainan lyhentäminen neuvotellaan kussakin sopimuksessa omalla tavalla.

Lainan lyhentäminen – lyhyt oppitunti

Lainan lyhennys tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Erilaiset lyhennystavat ovat tasaerä, kiinteä tasaerä, tasalyhennys ja kertalyhenteinen. Mitä ....
Lue lisää...
30.01.19 Yhdistä lainat isommalla lainalla.

Pienlainojen yhdistäminen

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä? Et ehkä enää itsekään pysy täysin kartalla ....
Lue lisää...
07.02.19 voit käyttää tililuottoa kuin luottokorttia.

Tililuottomuotoinen kulutusluotto

Tilimuotoinen kulutusluotto tarkoittaa käytännössä jatkuvaa luottoa. Siinä sinulle on myönnetty luottotili, josta voit nostaa haluamasi mukaisesti ....
Lue lisää...
30.01.19 Lainan korko voi olla erilainen, selvitä mikä on sinulle paras.

Miten lainan korko määräytyy?

Lainaan liittyy aivan olennaisena osana korko. Korkoon taas liittyy useita erilaisia termejä, jotka on hyvä olla hallussa. Termejä ovat esimerkiksi ....
Lue lisää...